Nystart eller expansion?

Satsa på rätt plats i rätt tid

Nya lokaler i Stadskvarteret

Tunnbrödsrulle eller Bulle med bulle? Slinga, vax eller stubb? Oavsett om du vill öppna café eller frisörsalong – eller något helt annat – har vi lokalen för dig. Ta chansen att etablera dig i en ny, fräsch lokal i bästa läge i Stadskvarteret på Drottninghög. Låt din verksamhet gro i takt med att stadsdelen fortsätter växa och blomstra.

Sex nya lokaler kommer under 2022 och 2023 att stå till förfogande längs Regementsvägen på bottenplan i nya Stadskvarteret. De erbjuder idealiska förutsättningar för vitt skilda verksamheter.

Två av lokalerna är tänkta som mötesplatser med servering. Du skulle kunna starta en sushirestaurang eller ett café med uteservering vid torget. Du som är frisör eller barberare eller erbjuder liknande tjänster har stora möjligheter här liksom du som vill ha ett litet showroom eller servicekontor för co-working i den expansiva stadsdelen.

Dra fördel av det nära Drottninghög

Lokalerna ligger utmärkt till i bottenplan längs Regementsvägen och stråket mot flera stormarknader, och cafélokalen öppnar i sin tur upp mot torget. Det ger god synlighet och tillgänglighet. Dessutom finns ett nybyggt parkeringshus strax intill. Förnyelsen på Drottninghög sker med stort fokus på kommunikationer och mobilitet, så du har alla möjligheter att hamna precis rätt i kundflödet.

Det är nu det händer. Dra nytta av stadsdelsutvecklingen – och bidra själv med ny verksamhet!

Starta i det öppna Drottninghög

Passa på att etablera dig i en stadsdel som genomgår snabb förnyelse. Projektet DrottningH bygger på delaktighet och pågår ända till 2035. Målet är att göra stadsdelen till en trygg internationell förebild inom social, ekonomisk och miljömässig hållbarhet.

Väx i det gröna Drottninghög

Drottninghög sjuder av nybyggaranda, men också av satsningar på trivsamma grönytor och hållbar utveckling. Det kommer leda till hög inflyttningstakt och en växande potentiell kundkrets. Helsingborgshems byggnation av Stadskvarteret bidrar i högsta grad till variationen av bostäder, men ger också ett riktigt bra tillskott till utbudet av lokaler. Den genomsyrande andan av nyfikenhet, mångfald och tolerans gör platsen perfekt för en nystart eller expansion.

Lokal- och bostadsväljare

Etapp 1 – inflyttning efter överenskommelse

Lokal

Adress

ca Yta

Ritning

3D-ritning

Vad driver du för verksamhet? Hör av dig! Vi tycker att lokalen passar för:

Lokal 1 (delbar)

Regementsvägen 6C

109 kvm

UTHYRD!

Lokal 2

Regementsvägen 6C

53 kvm

UTHYRD!

Lokal 3

Regementsvägen 6A

58 kvm

Ritning

3D-ritning

Café med uteservering mot torgyta i söder.

Etapp 2 – preliminärt klart kvartal 2, 2023

Lokal

Adress

ca Yta

Ritning

3D-ritning

Vad driver du för verksamhet? Hör av dig! Vi tycker att lokalen passar för:

Lokal 4

Regementsvägen 4B

72 kvm

Ritning

3D-ritning

Co-working-kontor

Lokal 5

Regementsvägen 4A

72 kvm

Ritning

3D-ritning

Café eller delikatessbutik med uteservering i söderläge.

Lokal 6

Regementsvägen 4A

34 kvm

UTHYRD!